Sunday, May 6, 2018

Cartells de la Col·lecció Fornas. Producció gràfica de la Segona República i la Guerra Civil (Generalitat de catalunya) pdf download (Vv.Aa.)


Descargar PDF Leer en línea



Aquest catàleg recull una selecció de 263 cartells d'entre els 324 que constitue ixen els cartells de la Col·lecció Fornas, del Parlament de Catalunya, que corre sponen als períodes de la Segona República i de la Guerra Civil. La selecció d'i matges va acompanyada d'una descripció de cadascun d'aquests consistent en autor , títol i subtítol, editor, impressor i mides. A banda dels cartells pròpiament dits, entre els autors dels quals hi ha Bardasano, Bas i Blasi, Fontserè, Millà, Fried-Feld i Sim, el catàleg inclou alguns avisos i notificacions l'edició dels quals tenia un propòsit cartellístic.
libro Cartells de la Col·lecció Fornas. Producció gràfica de la Segona República i la Guerra Civil (Generalitat de catalunya) gratis
descargar libro Cartells de la Col·lecció Fornas. Producció gràfica de la Segona República i la Guerra Civil (Generalitat de catalunya)
descargar libro en pdf Cartells de la Col·lecció Fornas. Producció gràfica de la Segona República i la Guerra Civil (Generalitat de catalunya)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.